Over ons
Cut the Crap is al ruim 25 jaar 'n begrip in Amsterdam.
Cut The Crap Amsterdam

In onze kleine, gezellige kapsalon aan het Haarlemmerplein is persoonlijke aandacht voor de klant het allerbelangrijkst. Onze kappers zitten één op één met de klant, zodat zij de volledige aandacht kunnen geven aan iedere klant die bij ons binnenkomt. Onder het genot van een kopje koffie of thee, en met muziek uit de in hetzelfde pand gehuisveste platenzaak, zorgen wij ervoor dat je je volledig op je gemak voelt bij ons in de stoel.

Ons zeer ervaren team is gespecialiseerd in knippen en/of kleuren en we zorgen ervoor dat je met een zelfverzekerd gevoel weer naar buiten gaat. Of je nu komt voor een kleine trim of een complete restyling, wij hebben de expertise om ervoor te zorgen dat je met een frisse look naar buiten loopt. We gebruiken alleen de beste producten en technieken om ervoor te zorgen dat je haar er gezond en stralend uitziet.

Kom langs en ervaar onze gewaardeerde persoonlijke aanpak en professionele service. We kijken enorm uit om je te verwelkomen in onze kapsalon aan het Haarlemmerplein.

Onze crew

Een team van wereldklasse

Nadja

Door jarenlange opbouw van kennis en een kunstenaars achtergrond ben ik professioneel, creatief en servicegericht! Wat mij motiveert, is het creëren van een perfecte coupe. Daarom vind ik het belangrijk de tijd te nemen voor je,naar je te luisteren en je karakter goed in te schatten zodat ik de beste versie jou te voorschijn kan halen. Streven naar perfectie staat voorop. Je voelt je op je gemak bij mij en verlaat de zaak met een glimlach!

Nadja Lina

Demelza

Na ruim eenn jaar van afwezigheid, waarin ik Cut the Crap en het fijne team daar erg heb gemist, ben ik nu gelukkig terug op m'n stekkie. Voorlopig nog alleen op een aantal dagen per week. Ik heb heel veel zin om m'n oude klanten weer terug te zien en nieuwe klanten te verwelkomen. Na bijna 30 jaar mag ik wel zeggen dat ik ‘n ervaren kapper ben en wordt mijn liefde voor het vak alleen maar groter. Naast knippen en snijden breng ik ook graag highlights aan.

Demelza Burken

Ed

Meer dan 10 jaar geleden heb ik het roer omgegooid en ben ik de kappersacademie gaan doen. Hier is mijn passie voor haar ontstaan. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Tommy'z Toko. Hier is mijn passie nog meer uitgebreid en heb ik geleerd om naar vormen, beweging en structuur in haar te kijken. Het is mijn doel om elke klant een fijne salon ervaring te geven en tevens te laten zien wat haar met kleine trucjes voor ieder kan doen. Ik zou mijn stijl omschrijven als rock & roll, edgy en netjes buiten de lijntjes. Het doel: een klant naar huis laten gaan met advies extra kennis en een passende look.

Ed Kapper Amsterdam

Jacob

Met meer dan tien jaar ervaring in haarknippen, staat Jacob bekend als "The Dutch New Yorker," een meester in zijn vak. Hij heeft zijn vaardigheden aangescherpt in salons in 20 landen, en zich verdiept in de nieuwste trends van New York City tot Londen. Naast zijn opmerkelijke talent, is Jacobs inzet voor het teruggeven aan de gemeenschap werkelijk inspirerend. Als oprichter van "The Dutch New Yorker" biedt hij sinds 2017 gratis knipbeurten aan voor kansarme jongeren, daklozen, vluchtelingen en migranten. Zijn missie is niet alleen het veranderen van uiterlijkheden, maar ook het versterken van zelfvertrouwen en eigenwaarde. Jacobs toewijding aan het creëren van uitzonderlijke ervaringen voor zijn klanten onderscheidt hem als een kapper van ongeëvenaarde uitmuntendheid.

Jacob - The Dutch New Yorker
Cut The Crap
Haarlemmerplein 9
1013HP Amsterdam
Telefoonnummer:
+31(0) 634 322 332
E-mail:
cutthecrap9@gmail.com
Maak een afspraak