Platenwinkel

Ontdek de magie van vinyl in onze gezellige record store

Ben jij op zoek naar een unieke en gezellige winkel in Amsterdam waar je de magie van vinyl kunt ervaren? Zoek niet verder! Onze kleine tweedehands platenzaak in het hartje van Amsterdam biedt een zorgvuldig geselecteerde collectie van vintage en zeldzame platen uit verschillende genres en tijdperken. Of je nu een verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar iets nieuws om naar te luisteren, wij hebben het voor je.

Een unieke collectie van vintage en zeldzame platen

Als je van vinyl houdt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een unieke collectie van vintage en zeldzame platen die je nergens anders vindt. Onze platen zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en authenticiteit. We hebben platen uit verschillende genres, zoals rock, jazz, dance, hip-hop, blues, soul, funk, reggae, en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een klassiek album van de The Rolling Stones of een zeldzame lp van Miles Davis of een parel van een minder bekende artiest, bij ons vind je het allemaal.

Een gezellige en unieke winkelervaring

Onze platenzaak is niet zomaar een winkel. Het is een plek waar je vinyl echt kunt ervaren en waar je kunt genieten van een unieke winkelervaring. Onze winkel is gezellig en intiem en we nemen de tijd om onze klanten persoonlijk te adviseren. We delen graag onze passie voor muziek en vinyl met onze klanten en helpen hen graag bij het vinden van de perfecte plaat.

Wekelijks nieuwe collectie vinyl toegevoegd

Onze collectie vinyl wordt wekelijks (meestal in het weekend) aangevuld met nieuwe voorraad. Onze bezoekers hebben altijd de mogelijkheid om iets nieuws en interessants te vinden tussen de unieke collectie.

Persoonlijke service en advies

Als je bij ons langskomt, dan kun je rekenen op persoonlijke service en advies. Onze medewerkers zijn zelf gepassioneerde vinyl liefhebbers en hebben veel kennis van verschillende genres en artiesten. We nemen graag de tijd om je te helpen bij het vinden van de perfecte plaat en adviseren je graag over de beste manier om je vinyl te verzorgen en te bewaren. Op dagen dat de winkelmedewerkers niet aanwezig zijn, kunnen platen gekocht worden via de aanwezige kappers.

Cut The Crap
Haarlemmerplein 9
1013HP Amsterdam
Telefoonnummer:
+31(0) 634 322 332
E-mail:
cutthecrap9@gmail.com
Maak een afspraak